vrijdag 1 juli 2016

Mijn selectie voor de expo in Lijnbaan 140 Den Haag is bekend!

(this post is in Dutch, more information on the exhibition in Lijnbaan 140, please click here)

De laatste dagen ben ik ook bijzonder druk bezig geweest met het selecteren van werk voor de groepstentoonstelling Expo 2.0. Dit is alweer de tweede expositie van Lijnbaan 140 te Den Haag, na de succesvolle eerste openstelling op 8 mei jl., inclusief een mooie selectie van Witty Art!

Na het doorslaand succes van de eerste openstelling op 8 mei jl. organiseert Lijnbaan 140 Expo 2.0 en nodigt iedereen van harte uit daarbij aanwezig te zijn!

Wanneer? Zondag 3 juli van 11.00 tot 14.00 uur
Waar? Lijnbaan 140, Den Haag.
Meer info? Bekijk de eventpagina op Facebook


Lijnbaan 140 presenteert: 

Verrassende en veelzijdige glaskunst van Heidi van de Water; scrap art van Karin Nolmans, die met restmaterialen kleine figuren maakt met wie je je direct verbonden voelt; de kleurvolle schilderijen van Ellen Tuyn, vervaardigd met diverse materialen; en natuurlijk Witty Art, met een selectie van eerder en nog niet eerder vertoond werk. Waaronder in ieder geval een selectie van Singles uit 2014 en zeker een aantal uit mijn serie 'Lost Bear'

Ellen en Karin zijn beiden verbonden aan Stichting Miaw (Make it art worthy) aan de Noordwal 18

Kun je a.s. zondag niet, de werken zijn tot het einde van de maand te zien op afspraak. Voor het maken van een afspraak, neem contact met op Ellen Tuyn van Lijnbaan140 via: 06 48 27 51 48.Geen opmerkingen:

Een reactie posten