vrijdag 5 december 2014

Mooie afsluiter expositie Beelden Op Locatie!


De tijd vliegt, en zo was het ineens weer het allerlaatste weekend van de expositie ''Beelden Op Locatie'' in Kookstudio Mix & Evermore. We sloten echter af in stijl, want met name de laatste dag trok op de valreep nog een aardig aantal toeschouwers en was daarmee een waardige afsluiter van een vier weken durende, goed bezochte en evenzo goed ontvangen expositie.


Terugkijkend op de afgelopen vier weken, kan ik alleen maar zeggen dat het in alle opzichten een geslaagde expositie was: het bijna naadloos samengaan van de werken en stijlen van zes totaal verschillende, individuele kunstenaars, binnen een spontaan onstane en prettig verlopen samenwerking. 


 

Graag wil ik hierbij ook mijn grote dank en waardering uitspreken voor de twee organisatoren achter Beelden Op Locatie en tevens mede-exposanten Jolanda Drukker Murray en Harry Schumacher, die veel van hun tijd, energie en creatieve krachten in de totstandkoming van dit project hebben gestopt. Eén ding is zeker: een creatieve samenwerking zit er, in een of andere vorm, aan te komen, ergens in 2015.

Natuurlijk ook mijn grote waardering voor mijn andere mede-exposanten: Dorothé Arts, Petra Jongmans en Noortje Stortelder. Nieuwe contacten zijn gelegd en wie weet waar dat naar toe kan gaan leiden!

Daarnaast ook veel dank en waardering voor Kookstudio Mix (Crista Hammel) en Evermore (Ian Pieters) voor het ter beschikking stellen van hun prachtige ruimte!

Last but not least, een grote dank aan al die mensen die de afgelopen weken de moeite hebben genomen om deze mooie expositie te bezichtigen. Een flink aantal liet positieve, lovende, enthousiaste en mooie reacties achter in het gastenboek, waarvan hier een (kleine) selectie:

''Een mooie expositie!
Creatieve zielen. 
Een lust om te bekijken!''

''Een mooie expositie, heel interessant om te zien hoe je dingen op een andere manier kunt bekijken.''

''Fraai, veelzijdig, vrolijk, inspirerend'' 

 ''Ik vond het geweldig. 
Dat je in zulke kleine dingen, zoveel kan zien.
Ook veel verschil tussen de kunstwerken.
Maar allemaal mooi'' 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten