Witty Art Workshops

Witty Art Workshops
Zijn er voor voor jong èn oud: inderen, jongeren en volwassenen.

Uitgangspunten bij alle workshops zijn in ieder geval:
- Plezier in het maken, het creëren (tekenen, schilderen, mixed media, etc) 
- Volop ruimte voor jouw creativiteit, fantasie en inspiratie
- Anders kijken naar het alledaagse - en dus meer zien!
- Inspiratie halen uit de dingen om je heen

Voor wie? 
Workshops zijn er voor individuele deelnemers als groepen. Ook verzorg ik creatieve en kunstworkshops in opdracht van en/of in samenwerking met sociaal-maatschappelijke instellingen, uit bijvoorbeeld welzijns/buurtwerk, culturele en educatieve instellingen; en voor bedrijven, denk daarbij aan teamuitjes of teambuilding, etc. 

Er is veel mogelijk, ook in aansluiting op een bestaand programma of in combinatie met een rondleiding door een stadsgids. Informeer naar de mogelijkheden of een offerte op maat!

Er is veel mogelijk, combinaties van workshops en teamuitjes, bijvoorbeeld. Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Workshops voor volwassenen
Deze zijn er voor zowel individuele deelnemers als groepen. Prijzen, afhankelijk van de exacte invulling en materialen vanaf: € 45,- per deelnemer voor een dagdeel (inclusief koffie, thee en iets lekkers) en  € 75,- voor een hele dag, inclusief koffe, thee, lunch en een drankje na. 
Informeer naar de mogelijkheden! (Let op: Prijzen workshops voor volwassenen zijn exclusief 21% BTW.

''De tekenworkshop met Christy was ontzettend leuk. Ze heeft de mogelijkheden van allerlei tekenmaterialen laten verkennen en zo heb ik ontdekt wat de verschillende effecten daarvan zijn.  Zo kwamen we er achter dat conté krijt echt een medium is waarin ik mezelf kan uitdrukken. Christy helpt je bij het vinden van inspiratie en het omzetten van een idee in een resultaat. En het was bovendien ook erg gezellig! Een leuke, ongedwongen sfeer en met veel nieuwe kennis naar huis om zelf verder te experimenteren. Ik heb nu al zin in een volgende workshop!''
Marieke Tjang-Monterie, deelnemer Inspiratie Workshop Tekenen''Wat een leuke manier om zo de indrukken van een mooie wandeling te verwerken en ik houd er nog een leuke surprise aan over ook!''
Deelnemer aan Workshop Zeg Het Met Bloemen
(onderdeel van de Verwonder en Beleef Wandeling in Arboretum Trompenburg,
georganiseerd door Zowel Delfshaven)KinderKunst Workshops
Zijn er voor groepen kinderen vanaf 6 jaar. Minimum 6, maximaal 8 deelnemers. Duur: ongeveer 2,5 uur. Prijzen afhankelijk van invulling en materialen: vanaf € 12,50 per kind. Bijvoorbeeld geschikt voor kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes. Op locatie of bij aan huis.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

"Het schilderij dat Joshua heeft gemaakt is prachtig. Ik draaide hem een kwartslag... de leeuw had ogen, wenkbrauwen en zijn naam stond er op! Superleuk om dit zo met kinderen te doen en naar dingen te kijken! Dank je wel!"
Moeder van Joshua (6 jaar), deelnemer Kinderkunst Workshop
Geen opmerkingen:

Een reactie posten