vrijdag 5 december 2014

'A World To Be Blamed' te koop tijdens speciale art sale Route du Nord op 13 december!

Witty Art keert terug naar Station Hofplein! Op 13 december a.s. biedt deze prachtlocatie het podium voor een speciale editie van Route du Nord. Route du Nord presenteert bestaat uit een één daagse expositie annex kunstverkoop en een concert. 

KOOP 'A WORLD TO BE BLAMED' EN SLA TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP!

Mijn tekening 'A World To Be Blamed' is die dag te koop tijdens een bijzondere art sale, die deels ten goede komt aan het oer-Rotterdamse, gerenommeerde cultuurfestival Route du Nord. 
Voor € 295,- kan deze tekening, die recentelijk nog werd beoordeeld tijdens het Britse NOISE Festival 2041 als ''EXCELLENT'', in je bezit krijgen. Een aanschaf, waarmee jij niet alleen mij als kunstenaar ondersteunt, maar ook ''De Route'', die financieel in zwaar weer verkeert. 

En: jij mag je de trotse eigenaar noemen van één van de beste Witty Art Originals uit The Singles!



Route du Nord presenteert
Onder de noemer Route du Nord Presenteert organiseert dit gerenommeerde cultuurfestival een speciale editie op 13 december. Naast een expositie en een bijzonder, eenmalig concert van de legendarische Rotterdamse undergroundband Spasmodique, vindt er ook een speciale kunstverkoop plaats. 

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 13 december
Waar: Station Hofplein 30 Raampoortstraat Rotterdam (naast Café-Restaurant BIRD, vlak achter verkeersplein Hofplein, in het ZoHo Kwartier te Rotterdam
Goed bereikbaar met OV: tramlijn 4, 7, 8, 21, 23, 24 (halte Weena)
Open: 13.00 - 18.00 u
Toegang expositie: GRATIS

Waarom deze speciale kunstverkoop? 
Begonnen als atelierroute in Rotterdam Noord is Route du Nord, toen nog Kunstroute Zwaanshals, in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een heus cultuurfestival dat nog steeds het laagdrempelige karakter van toen in stand houdt. Helaas is het huidige cultuurklimaat in Nederland zodanig, dat ook Route du Nord ook naar andere wegen moet zoeken om inkomsten te genereren. En dat doen ze op typisch Rotterdamse, dus ondernemende wijze.

Kunstverkoop 
Dus deed De Route waar ze goed in is: samenwerken met kunstenaars. Speciaal voor deze editie deed ze een oproep uitgaan onder (Rotterdamse) kunstenaars om één werk beschikbaar te stellen voor een speciale kunstverkoop. Van elk verkocht werk krijgt De Route 50% van de opbrengst, de kunstenaar bepaalt zelf de verkoopprijs.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten