dinsdag 30 juli 2013

Foto-impressie van art event KICK IT! tijdens Route du Nord 2013

Het lijkt alweer een tijdje geleden, maar het is nog geen twee maanden terug dat Route du Nord plaatsvond. Van 7 tot en met 9 juni was Witty Art volop vertegenwoordigd tijdens deze jaarlijkse kunstmanifestatie in Rotterdam-Noord. Eerder verscheen op dit blog al een impressie van de expositie van kunstenaarscollectief Bij Gelegenheid, waarvan ik deel uitmaak.

Zo was tijdens het driedaags art event KICK IT! van VICEVENUS mijn serie 'Dealing With Barbarians' te zien, die veel bekijks trok.



Hieronder een korte foto-impressie van de opening van KICK IT! Foto's zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door fotograaf Joyce Vanderfeesten. Click op de foto's om ze te vergroten.




2 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuk om het eindresultaat van mijn samenwerking met Maaike de Boer te zien!! Gytha Smit Make It Up visagie & hairstyling

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke reactie! De foto's zijn gemaakt door Joyce Vanderfeesten: www.fotografeest.nl. Misschien heeft Maaike ze zelf ook of anders kun je/kunnen jullie ze eventueel opvragen bij Joyce. Het was een mooie expositie!

    BeantwoordenVerwijderen