maandag 8 april 2013

Opening expositie Witty Art in Sint Maria's Gallery: zondag 14 april om 14.30 uur

Van zondag 14 tot en met vrijdag 19 april toont Sint Maria's Gallery een selectie van Witty Art. In deze kleine, intieme en tijdelijke pop up gallery tonen initiatiefnemers Mary Pedersen en Aniel Mohanlal aansprekend, toegankelijk en betaalbaar werk van Rotterdamse kunstenaars. Hun motto is dan ook: ''Support your local artists''. En aangezien de Sint Mariastraat en in mijn wijk ligt, EN ook nog eens mijn oude straatje is, waar ik jarenlang gewoond heb en veel van het oudere Witty Art werk daar vervaardigd is, heeft deze kleine showcase voor mij iets extra's.

De expositie opent op 14 april van 14.00 tot 17.00 uur.
Voor wie dat niet wil missen: houd er rekening mee dat die dag tevens de Rotterdam Marathon plaatsvindt, met de nodige gevolgen voor het verkeer en openbaar vervoer. Check vooraf en plan je reis met behulp van www.9292.nl, www.ret.nl en www.ns.nl (voor diegenen die van buiten Rotterdam komen).

Daarna is de expo nog te zien van woensdag 17 t/m vrijdag 19 april van 12.00 tot 17.00 uur. Sint Maria's Gallery is gevestigd aan de Sint Mariastraat 142B.  

Een prima gelegenheid om eens uit te pakken met een selectie van oudere èn nieuwe Witty Art, en vooral uit de speciale XS-reeks: miniatuurwerkjes op klein formaat en verkrijgbaar voor een kleine prijs. Speciaal voor de Witty Art fan met een wat kleinere beurs. Zoals de series ''EarthRocks & MoonSwings'' en ''Sour Flower Power'' (13 x 18, inclusief eenvoudig clipframe).

Naast Witty Art is ook werk te zien van Cajoja, ook een kunstenaar die naast het licht ook de donkere kant en de schaduwzijde van het leven in haar werk toont. En gezien mijn eigen fascinatie voor de rafelranden van het leven, kan deze combinatie nog een heel spannende expositie opleveren.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten