vrijdag 15 maart 2013

Witty Art ook 'En Plein du Publique'



Witty Art is ook te zien tijdens Plein du Publique Kunst en Kurieus, de kunst en curiosa markt die dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt op het pittoreske Pijnackerplein in Rotterdam-Noord. En wel op zaterdag 11 mei van 12.00 tot 18.00 uur. 

Plein du Publique is een mix van Parijs' Montmartre en creatief Rotterdam, Franse charme met de Rotterdamse slag, zeg maar. Met een breed aanbod aan kunst, curiosa, design, hartige en zoete lekkernijen, verse koffie en thee, sapjes en nog veel, veel meer.
Plein du Publique is een initiatief van Karin Röling (Röling Ontwerpt) in samenwerking met Christy's TWC Network. En natuurlijk toont Christy tijdens deze leuke kunstmarkt in één moeite door ook een speciale selectie van haar werk, t.w. Witty Art XS, ofwel originele miniatuur-kunstwerkjes-op-extra-small-formaat tegen een extra-small-dus-extra-vriendelijke prijs. Zo zijn er al echte Witty Art Originals verkrijgbaar in prijzen van € 50,- tot maximaal € 100,-, zoals de serie ''Face Values''. 


Wil jij ook meedoen aan Plein du Publique? Je hebt al een 4 meter brede marktkraam voor maar € 45,--.  Aanmelden kan nog tot 18 april a.s, het gaat hard, en vol is vol dus stuur snel een mailtje naar mail@rolingontwerpt.nl.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten