zaterdag 11 juni 2016

Witty Art Live tijdens Horen & Zien & Schranzen op 26 juni in Schiezicht!Op 26 juni a.s. is Witty Art LIVE te zien tijdens Horen & Zien & Schranzen in Schiezicht Rotterdam!

HOREN & ZIEN & SCHRANZEN
Poëzie, kunst en eten. Een totaal programma met live performances, art improvisaties, poetry on demand inclusief een overheerlijke vers bereide maaltijd. Samengesteld, bereid en geserveerd door een samenwerkingsverband van De Lege Ruimte en Studio PuRRR.

Kom ook Horen & Zien & Schranzen op zondag 26 juni in Schiezicht aan de Mathenesserdijk 272B in Rotterdam Delfshaven. Aanvang programma: 16.30u (inloop 16u). De toegang bedraagt slechts € 5,- inclusief maaltijd. Kaarten bestellen (en meteen via iDeal betalen) kan via deze link

Meer informatie ook op de eventpagina op Facebook:

Podiumprogramma:
Voor deze pilot een compleet Groningse line up van bekende en minder bekende dichters, schrijvers en singer-songwriters:

Fieke Gosselaar (Groningstalige dichteres en schrijfster van spannende verhalen); Melvin Bonnet, (cabaret en lied); Bill Mensema (groot schrijver); Richard Nobbe (dichter en filosoof); Joost Oomen (dichter en vol liefde); Kasper Peters (dichter en momenteel stadsdichter van Groningen) Lou Lou (singer-songwriter).

Plus live art & poetry on demand van Rotterdamse makelij:

Typewriter Poetry
Een gedicht op maat, speciaal voor jou. Ter plekke geschreven, correctie: getyped door dichter/schrijver Irene Siekman op haar vintage Triumph typemachine. In ruil voor een kleine donatie krijg jij je gedicht meteen mee.

Witty Art Live
Kunstenares Christy de Witt maakt tekeningen en schetsen geïnspireerd door het werk van de optredende dichters en performers. Miss Witty improviseert live: zij put inspiratie uit het verbale en vertaalt dat naar het visuele

Tante Timmie Kookt
Al dat Horen & Zien gebeurt niet op een lege maag. Tijdens het programma serveert Tante Timmie Kookt een overheerlijke, verse en voedzame maaltijd. Dat wordt Schranzen geblazen!

Over de locatie: 

Schiezicht
Schiezicht is een plek waar je je ding kunt doen. Gelegen aan de Schie, in Rotterdam Delfshaven. Schiezicht biedt ook de ruimte om je idee uit te voeren. Van buurtactiviteit tot workshops en brainstormsessies, buurtbijeenkomsten en kinderactiviteiten en nog veel meer!

Over de initiatiefnemers van Horen & Zien & Schranzen:

Studio PuRRR
Studio PuRRR: studio & projectruimte (in wording). Creatieve & culinaire projecten. Kunst, koken en kostuumontwerp. Een initiatief van kunstenaars & ondernemers Deborah van de Beld (House of Westenwind) en Christy de Witt (TWC Works). Homebase voor o.m. Witty Art en Tante Timmie Kookt. Bij gebrek aan een eigen ruimte ‘op poppend’ op diverse plekken in Rotterdam.

Tante Timmie Kookt | Een initiatief van Studio PuRRR
Tante Timmie Kookt graag en lekker èn deelt haar kookkunsten graag met anderen. Smakelijke, voedzame maaltijden voor een goede prijs. Ontbijt, lunch of diner: Tante Timmie Kookt het allemaal (ook vegetarisch!). Tante Timmie Kookt is een project van Studio PuRRR, studio en projectruimte voor creatieve en culinaire projecten. Studio PuRRR is een initiatief van kunstenaars Deborah van de Beld & Christy de Witt.

De Lege Ruimte
De Lege Ruimte is een Rotterdams podium voor muziek, theater en poëzie. De Lege Ruimte is een initiatief van Irene Siekman, podiumdichter en theaterregisseur. In haar werk zoekt ze naar dwarsverbanden tussen beide disciplines. Daarnaast is ze actief als organisator, presentator en docent.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten