maandag 15 december 2014

Zondag 21 december 15-18u: LIVE Witty Art @ Desk & Dish!

(foto (c) 2012 W. Scholten)
Zondag, 21 december van 15.00 tot 18.00 uur: LIVE WITTY ART in Desk & Dish! 

Altijd al eens willen zien hoe Witty Art nu tot stand komt? Kom op 21 december naar Desk & Dish aan de Molenwaterweg 24 te Rotterdam (gelegen achter Rotterdam Centraal op pak 'm beet 5 minuten lopen) en aanschouw het zelf! Die middag van 15.00 tot 18.00 uur maak ik ter plekke diverse Live Witty Art Miniatures: miniatuurkunstwerkjes verkrijgbaar tegen miniprijsjes vanaf € 10,-. 

Ook neem ik een kleine selectie van bestaande Witty ART XS Originals mee: betaalbare kunst vanaf € 50,-. Waaronder de serie 'Lil' Creeptures O'Love', waarin De Liefde er een Beetje een Zooitje van maakt. En waarvoor ultieme 'silly lovesongs' als 'liefdevolle' inspiratie dienden. Het is mogelijk om een verzoeknummer indienen, maar daarvoor moet je wèl jouw favoriete 'corny lovesong' aan mij willen prijsgeven. Wie durft?En verder, neem ik ook enige 'EarthRocks & MoonSwings' mee en misschien ook wel de allereerste uit de gloednieuwe serie 'Tails of Irreconcilable Differences'.
 

Voor wie nu ècht wat anders wil geven met de Kerstdagen. Als cadeautje aan iemand anders, of aan jezelf, natuurlijk!

En.. uiteraard zijn ook alle werken die bij Desk & Dish te zien zijn te koop!


Desk & Dish zorgt voor een klein hapje en wie de drijvende krachten Michèle van de Craats en Brigitte van Loon kent, weet dat dat garant staat voor hospitality met een BIG, BIG H èn heerlijke vegetarische en biologisch lekkernijen.

Kortom: Live Witty Art & 'n Bite: daar wil jij toch ook van proeven?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten