dinsdag 2 december 2014

Opdracht afgerond: illustratie flyer WinterWonderWijkWandeling!

Recentelijk een hele leuke opdracht afgerond: een illustratie voor de flyer van de eerstvolgende editie van de Wijkontmoeting in Rotterdam-West. Ditmaal betreft het een heuse WinterWonderWijkWandeling, die op 17 december langs diverse verrassende en onontdekte plekken in de wijk Middelland gaat en eindigt met een buurtmaaltijd. 


De opdracht, kort en bondig, was om de sfeer van een winterse wijkontmoeting tussen mensen te vangen in één pakkend beeld, dat vervolgens gebruikt kon worden om een flyer en een poster mee vorm te geven. En naar mijn mening, en gelukkig ook die van de tevreden opdrachtgever, is dat méér dan gelukt!

Voor geinteresseerden uit gebied Rotterdam Delfshaven (maar ook daarbuiten), meer informatie over de WinterWonderWijkWandeling vind je op Facebook.

Organisatie en samenstelling van de WinterWonderWijkWandeling op 17 december is in handen van Yvette Prinsen. Verantwoordelijk voor de vormgeving van de flyer is Dennis Ezendam. Dank beiden voor (weer) een bijzonder prettige en vlotte samenwerking!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten