donderdag 9 oktober 2014

Preview van komende solo showcase van Witty Art!


De mooie expositie van Bij Gelegenheid tijdens de afgelopen Route du Nord is nog maar net voorbij of de volgende dient zich al weer aan. Een kleine solo expositie ditmaal, op een nieuwe en heel toffe plek in Rotterdam. Een combinatie van flexwerkplek, vergaderruimte, netwerkborrel (of lunch/diner) plek en kookstudio inéén is - en expositieruimte! Op een kleine, maar o zo sfeervolle locatie in hartje Rotterdam. Morgen, vrijdag 10 oktober om 17.00 uur is de (besloten, want alleen op uitnodiging, sorry folks!) opening en wordt ook de website van deze locatie officieel gepresenteerd - en dan komen alle details online over waar en wanneer deze ruimte geopend is en wanneer dus de expositie te zien zal zijn. 


Wat ik je wel kan onthullen .. is dat ik voor de expositie wederom een selectie van The Singles presenteer en voor diegenen die denken: ''Ha, maar die heb ik al tijdens Route du Nord gezien!'', nee, het zijn acht andere Witty Art Works, en ook deze zijn nog niet eerder te zien geweest voor het publiek. Welke het zijn? Hierbij alvast een paar foto's bij wijze van preview.
 

Kortom, na morgen op dit blog een leuk verslagje van de opening met alle details. Eén ding kan ik je vast vertellen, deze showcase van Witty Art is te zien tot en met in ieder geval het einde van dit jaar! Dus je hebt nog alle tijd en gelegenheid om deze selectie van The Singles in eigen persoon te komen bekijken! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten