maandag 13 oktober 2014

Geslaagde opening van Desk & Dish inclusief Witty Art Expo!

foto: Jorde Steenbeek
Wat je noemt een ''Double Whammy'': een opening-in-een-opening, dat was het, vrijdag 10 oktober jl. Toen opende Rotterdams nieuwste multifunctionele werkruimte Desk & Dish de deuren, inclusief een expositie van Witty Art! 

Desk & Dish is een flexwerkplek, vergader- en coachingruimte, meeting point inéén, inclusief mogelijkheid voor een heerlijk vegetarische, biologische lunch uit eigen keuken. Daarnaast is er de mogelijkheid om de ruimte te reserveren voor kleinschalige netwerklunches, -borrels en ook -diners. Kijk op de website van Desk & Dish voor meer informatie en de mogelijkheden! (foto's hieronder: Olga Beumer)


Wie vormen Desk & Dish?
Drijvende krachten achter Desk & Dish zijn Brigitte van Loon en Michèle van de Craats. Brigitte is met haar bedrijf Anima Mia een bijzonder getalenteerde en ervaren vormgever en is een tijd terug onder de noemer Anima Mia Cucina gestart met haar eigen cateringbedrijf. Michèle kent onder de naam Aagje in C. en Event Collective alle ins en outs van evenementenorganisatie en is een kei als het op hospitality aankomt. Tijd om de krachten te bundelen, en zo gezegd, zo gedaan: Desk & Dish was geboren!

Zowel Brigitte als Michèle hebben eerder met mij samengewerkt binnen het netwerk VICEVENUS en sinds die tijd zijn ze ook fans van Witty Art. Toch kwam het als een eervolle verrassing om te worden uitgenodigd om de allereerste exposant te zijn in Desk & Dish. Een uitnodiging die ik natuurlijk graag heb aanvaard. (foto's hieronder: Olga Beumer)


En zo was het dat we daar gezamenlijk stonden, op een gecombineerde opening of een opening-in-een-opening, enfin, hoe je het ook noemen wil, het was een succes! De opkomst was groot, er was veel enthousiasme voor de ruimte en voor de kunst; en er werd uitgebreid en vooral smakelijk voorgeproefd van de door Brigitte klaargemaakte en geserveerde hapjes, terwijl Michèle de perfect hostess was voor de gasten. Gedurende de avond vonden ook weer mooie gesprekken over Witty Art plaats, en vooral de motivatie er achter.

De drukte bleef de hele avond onverminderd aanhouden, en zo werd het een lange, late, maar prachtige avond, mede dankzij de aanwezigheid van de Meisjes van het Compliment (foto's hieronder: Christie Haalboom links; Esther Popelier, rechts: Ms Deena Ray als Meisje van het Compliment).


Op de Desk & Dish Facebook pagina vind je nog veel meer foto's! 
 
En voor diegenen die willen weten of de expositie te bezoeken is en tot en met wanneer.. jazeker, op die tijdstippen dat Desk & Dish niet geboekt is, is de ruimte en dus ook de expositie in principe vrij toegankelijk. Maar check dit even op de Desk & Dish website (tip: ga rond lunchtijd en pak die overheerlijke weeklunch meteen even mee!). 

Wil je een persoonlijke toelichting van mij? Dat kan, de komende tijd zal ik zeker op nog nader te bepalen tijdstippen aanwezig zijn bij Desk & Dish, e.e.a. in onderling overleg. Interesse? Mail me dan gerust voor een afspraak.

Witty Art Expositie @ Desk & Dish 
Molenwaterweg 24, Rotterdam 
Vlak achter Rotterdam CS 
Expositie in ieder geval te bezoeken tot en met eind december 2014 (exacte details volgen)! 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten