donderdag 16 mei 2013

Niet één, maar twee maal Witty Art tijdens Route du Nord 2013


Dit jaar is Witty Art weer te zien tijdens Route du Nord, de jaarlijkse kunstmanifestatie in Rotterdam-Noord. En ditmaal niet met één, maar met twee (groeps)exposities.

KICK IT! 
Voor het derde jaar op rij is mijn werk te zien samen met dat van andere leden van creatief collectief VICEVENUS. 'KICK IT' is een driedaagse expositie annex event, en biedt cARToon & poster art, vormgeving, mobile guerilla knitting, tuinarchitectuur, fotografie, cultuurgeschiedenis, performances en als klap op de vuurpijl een workshop cultureel ondernemerschap. Dit alles onder het vette motto:
''Fight for your right to arty!' (met dank aan Christie Haalboom) 

Deelnemers aan KICK IT!:
Anne-Marie Ros, Caja van der Poel, Christie Haalboom, Christy de Witt, Irma Thoen, Joyce Vanderfeesten, Maaike de Boer, Maaike van Steenis, Natascha van der Horst en Suze Peters.

Alle informatie over KICK IT! vind je verder hier

En uiteraard via VICEVENUS op social media: Facebook en Twitter.

Bij Gelegenheid: 

Is een nieuw kunstenaarscollectief, dat zich voor het eerst presenteert tijdens Route du Nord 2013. Bij het zoeken naar nieuwe creatieve samenwerkingen en kruisbestuivingen vond ik gelijkgestemden in Astrid van Rijn, Heleen van Zantvoort, Laura Zwaneveld en Margot Annuscheck. Samen vormen wij Bij Gelegenheid en onder deze naam presenteren wij onszelf èn een selectie van ons werk: tekeningen, fotografie en objecten. 

Binnenkort meer informatie over dit nieuwe kunstenaarscollectief!

Veel Witty Art te zien, dus, tijdens Route du Nord 2013.

En dan hebben we het nog niet eens over de kunstmarkt Marché du Nord, ook al zo'n Witty Project. Meer daarover lees je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten