vrijdag 19 september 2014

Locatie expositie Witty Art tijdens Route du Nord bekend!


Gisteren was de info-bijeenkomst voor alle exposerende kunstenaars tijdens Route du Nord 2014. De twaalfde editie alweer van deze jaarlijkse Rotterdamse kunstmanifestatie, ooit begonnen als pop-up expo in leegstaande panden op en rondom de Zwaanshals in de wijk Het Oude Noorden, inmiddels uitgegroeid tot een driedaags multi-discplinair kunstfestival dat sinds een jaar of drie plaatsvindt in het hippe ZoHoKwartier nabij Hofplein in Rotterdam.

Uiteraard was ik hierbij aanwezig, net als de vier andere leden van creatief collectief Bij Gelegenheid, met wie ik tijdens Route du Nord zal exposeren, net als vorig jaar: Astrid van Rijn, Heleen van Zantvoort, Margot Annuschek en Laura Zwaneveld.



Eerst kwamen Eddy Kaijser en Marcel Kollen aan het woord namens Route du Nord (foto links). Zij vertelden wat over de ontstaansgeschiedenis en gaven verdere informatie over wat er de komende week staat te gebeuren wat betreft productie, de opbouw, de inrichting e.d. En natuurlijk het allerbelangrijkste: de indeling! Wat zou de precieze locatie van onze expositie deze keer zijn? Wij van Bij Gelegenheid luisterden aandacht toe .. drumroll ... (foto rechts).

Nu, een mooiere, rauwere en 'Rotterdamser' locatie hadden we niet kunnen wensen: de Binnenplaats van Station Hofplein it is, bij de Hofbogen, pal naast Jazzcafe BIRD! Als je het over een Rotterdams icoon hebt ... Een passender omgeving voor mijn Negen ''Singles'' had ik niet durven dromen.


Volgende week beginnen we met inrichten, vrijdagavond 26 september om 19.00 uur moet alles klaar en op en top zijn voor de opening van onze groepsexpo tijdens deze alweer twaalfde editie van Route du Nord! En ik kan jullie vertellen, we hebben er zin in! En natuurlijk maakten we voor ''de gelegenheid'' even een groepsfotootje!



Met van links naar rechts: Margot Annuschek, Astrid van Rijn, Heleen van Zantvoort, ikzelf en Laura Zwaneveld.

Hieronder dan nog even alle informatie op een rijtje: 

Groepsexpositie Bij Gelegenheid tijdens Route du Nord
Astrid van Rijn, Christy de Witt, Heleen van Zantvoort, Laura Zwaneveld en Margot Annuschek
Vrijdag 26 september t/m zondag 28 september 2014

Locatie:
De Binnenplaats van Station Hofplein (pal naast Jazzcafe/restaurant BIRD)
Raampoortstraat 30/ Hofbogen
Op loopafstand van Rotterdam Centraal Station en het bekende verkeersplein Hofplein (van de fontein), halte Weena voor tramlijnen 4, 3, 21, 23, 24 en 25. 

Meer informatie (locatie, bereikbaarheid etc)
Over Station Hofplein 
Over De Binnenplaats van Station Hofplein
Of type ''Raampoortstraat 30'' in in je routeplanner of Google Maps.  

Openingstijden:
- Vrijdag 19.00 tot 23.00 (met mogelijke uitloop tot 00.00 uur)
- Zaterdag: 12.00 tot 18.00
- Zondag: 12.00 tot 18.00 

En afsluitend, alle informatie over ALLES wat verder te zien is en plaatsvindt tijdens deze Route du Nord, vind je hier!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten